شاهزاده ویلیام در ماه فوریه در اکسپو دبی حاضر می گردد
به گزارش دانشنامه آریایی، ایسنا/ براساس آخرین اخبار بدست رسیده، شاهزاده ویلیام در ماه فوریه در اکسپو دبی حاضر می گردد.

شاهزاده ویلیام با دعوت رسمی دولت کشور امارات و همزمان با برگزاری جشن روز ملی بریتانیا در اکسپو دبی، در این رویداد بزرگ شرکت خواهد نمود.
در طول این بازدید، شاهزاده ویلیام پروژه هایی را که در منطقه ها حفاظت شده برای گیاهان و جانوران منحصر بفرد منطقه ایجاد شده، پیگیری خواهد نمود و از این فرصت برای برجسته کردن برنامه های بنیاد سلطنتی شامل برنامه متحد برای حیات وحش استفاده خواهد نمود.
برنامه متحد برای حیات وحش (United for Wildlife) که به وسیله شاهزاده ویلیام ایجاده شده از سال 2014 و با هدف کوشش ها برای مقابله با تجارت غیرقانونی حیات وحش به عنوان تهدیدی برای گونه های زیستی شروع بکار نموده است.
اکسپو دبی تا 31 مارس سال 2022 یعنی به مدت شش ماه با حضور بیش از 190 کشور از جمله ایران ادامه خواهد داشت. ایران سال جاری با روایتی از شهرزاد قصه گو و با شعار ایران؛ تمدن کهن و راسخ تنوع اقوام و میزبان ملت ها در اکسپو دبی حضور دارد.
منبع: همگردی