مشغول آماده سازی زمینه دیدار رؤسای جمهور چین و آمریکا هستیم

به گزارش دانشنامه آریایی، به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرگزاری شینهوا، سخنگوی وزارت خارجه چین از ارتباط مستمر رؤسای جمهور این کشور و آمریکا خبر داد و تأیید کرد که پکن و واشنگتن مشغول فراهم کردن زمینه دیدار دو طرف هستند.

مشغول آماده سازی زمینه دیدار رؤسای جمهور چین و آمریکا هستیم

بر اساس این گزارش، وانگ ونبین سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز چهارشنبه در یک نشست خبری گفت: چین و ایالات متحده در مورد موضوع برگزاری نشست مجازی میان سران دو کشور در تماس نزدیک با یکدیگر هستند.

این دیپلمات گفت: در سال جاری، شی جین پینگ، رئیس جمهور چین 2 بار با جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا گفتگوی تلفنی داشت و سران دو کشور توافق کردند که به تماس های منظم خود ادامه دهند.

خبرگزاری بلومبرگ دیروز سه شنبه به نقل از منابع آگاه اظهار داشت که قرار است نشست مجازی با حضور جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا و شی جین پینگ، رئیس جمهور چین هفته آینده برگزار شود.

این دیپلمات ارشد در عین حال به تاریخ تقریبی برگزاری نشست احتمالی و جزئیات دستور کار آن اشاره ای نکرد.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 15 آذر 1400 بروزرسانی: 15 آذر 1400 گردآورنده: encaria.ir شناسه مطلب: 2012

به "مشغول آماده سازی زمینه دیدار رؤسای جمهور چین و آمریکا هستیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مشغول آماده سازی زمینه دیدار رؤسای جمهور چین و آمریکا هستیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید