هشدارهای وزارت بهداشت درباره رستوران ها

به گزارش دانشنامه آریایی، تهران (پانا) - سخنگوی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه باید تا حد امکان از رفتن به رستوران در شرایط کرونایی خودداری کرد در عین حال به بیان توصیه هایی برای مراجعه به رستوران پرداخت.

هشدارهای وزارت بهداشت درباره رستوران ها

دکتر سیما سادات لاری در برنامه زنده تلویزیونی گفت: در ایام همه گیری بیماری در کشور لزوم رعایت نکات بهداشتی در رستوران ها و مراکز طبخ غذا از اهمیت ویژه ای برخوردار است بنابراین توصیه ما به مردم این است که به طور کلی سعی نمایند به رستوران نروند و از مراکزی که طبخ غذای بیرون بر دارد سفارش غذا دهند.

وی اضافه نمود: در صورت داشتن بیماری زمینه ای اکیدا از رفتن به رستوران ها خودداری نمایند. از حضور در رستوران هایی که بیش از ظرفیت 50 درصدی خود استفاده می نمایند و یا سیستم تهویه نامناسب دارند اجتناب کنید.

لاری ادامه داد: از میزهای غذاخوری که پوشش یکبار مصرف دارند بهره ببرید، همچنین شست وشو و ضدعفونی کردن دست ها را قبل و بعد از صرف غذا از قلم نیاندازید، برای سفارش نوشیدنی کنار غذا حتما نوشیدنی های بسته بندی شده سفارش دهید و از نی های یکبارمصرف بسته بندی شده و یا لیوان یکبارمصرف بهره ببرید.

وی اضافه نمود: نمک، فلفل و سماق باید در بسته های یک نفره سرو گردد و از نمکدان و نظایر آن به هیچ عنوان استفاده نکنید. در صورت تمایل صرفا سالاد و سبزیجات دارای بسته بندی یکبارمصرف دارای محوز سفارش دهید و همچنین از پرداخت وجه نقد به طور جد خودداری و از دستگاه کارتخوان بهره ببرید.

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 14 آذر 1399 بروزرسانی: 14 آذر 1399 گردآورنده: encaria.ir شناسه مطلب: 1428

به "هشدارهای وزارت بهداشت درباره رستوران ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "هشدارهای وزارت بهداشت درباره رستوران ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید