ترشی بخوریم یا نخوریم؟

به گزارش دانشنامه آریایی، یک متخصص طب سنتی گفت: افرادی که به طور مداوم ترشی می خورند زودتر پیر می شوند. ترشی بدن را لاغر می نماید، اما این لاغری مناسب نیست؛ چرا که عوارضی را به همراه دارد.

ترشی بخوریم یا نخوریم؟

به گزارش فارس، رضا ایلخانی، متخصص طب سنتی، در استودیوی شبکه دو سیما در مورد تغذیه سالم از دیدگاه طب سنتی، گفت: افراد باید از خوردن غذا ها با طمع غالب به صورت مستمر خودداری نمایند؛ چرا که این مسئله می تواند عوارض خاصی را به همراه داشته باشد. یکی از اصول تغذیه آن است که انسان غذا هایی را با طمع غالب استفاده ننمایند. به طور کلی استمرار در خوردن غذا ها مناسب نیست؛ برای مثال خوردن غذا های تند برای مدت طولانی منجر به لاغری ناسالم، خشکی بدن و سودایی شدن بدن می گردد.

وی ادامه داد: افرادی که به طور مداوم ترشی می خورند در سنین کمتری پیر می شوند. ترشی نیز بدن را لاغر می نماید، اما این لاغری نیز مناسب نیست؛ چرا که عوارضی را به همراه دارد. برای مثال افرادی که صبح ناشتا سرکه می خورند زخم معده می گیرند. ترشی به طور کلی ضدخون است؛ چرا که مزاج سرد و خشک دارد؛ در نتیجه افرادی که مزاج سرد دارند یا به تالاسمی مینور مبتلا هستند باید از خوردن ترشی خودداری نمایند.

وی اضافه نمود: ترشی در سنین بالا ضرر بیشتری دارد و افرادی که سن کمتری دارند به نسبت کمتر تحت تاثیر عوارض منفی ترشیجات قرار می گیرند؛ چرا که در سنین بالایی بدن انسان به طور طبیعی مزاج سردتری به خود می گیرد.

ایلخانی گفت: شوری نیز به شدت سودا ساز است؛ افرادی که زیتون شور یا خیارشور می خورند باید بدانند که سودای آن ها به شدت افزایش پیدا می نماید و منجر به لاغری ناسالم می گردد. از طرف دیگر شیرینی جات نیز معده را ضعیف و قوه هاضمه را کم می نمایند. افراد نباید غذا هایی با طمع غالب میل نمایند؛ چراکه هیچ کدام برای طولانی مدت تاثیرات مثبت ندارند.

منبع: فرارو
انتشار: 12 خرداد 1402 بروزرسانی: 12 خرداد 1402 گردآورنده: encaria.ir شناسه مطلب: 2383

به "ترشی بخوریم یا نخوریم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ترشی بخوریم یا نخوریم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید