فراوری داروی همه کاره با دی ان ای مصنوعی

به گزارش دانشنامه آریایی، به گزارش خبرنگاران به نقل از نیواطلس، این داروی همه کاره به گونه ای طراحی شده که اجزای مختلف داروهای گوناگون را در زمان های مختلف و به میزان برنامه ریزی شده در بدن آزاد می نماید تا آنها بتوانند اثر درمانی مورد نظر را بر جای بگذارند.

فراوری داروی همه کاره با دی ان ای مصنوعی

این داروی جدید می تواند جایگزینی مناسب برای داروهای متفاوتی باشد که افراد مبتلا به بیمارهای سخت مجبور به مصرف آنها در ساعات مختلف شبانه روز هستند. بیمارانی که برای درمان قطعی خود باید هر روز چند قرص و کپسول را به میزان از قبل تعیین شده و در ساعات خاصی مصرف نمایند، می توانند از این پس تنها یک داروی فراوری شده با دی ان ای مصنوعی را که حاوی همه داروهای مصرفی است ببلعند و اجزای گنجانده شده در آنها در زمان از قبل تعیین شده و به میزان لازم در بدن پخش می گردد.

به عنوان مثال، می توان به همین شیوه دارویی فراوری کرد که ابتدا درد عمل جراحی را آرام کند، سپس التهاب بدن را درمان کند و در نهایت ورم بدن را بخواباند.

برای فراوری داروی یادشده از هیدروژل خاصی استفاده شده که حاوی نانوذرات طلایی، نقره ای و اکسید آهن است. البته هنوز تعیین نیست فراوری داروهای تجاری بدین شیوه چه زمانی عملی می گردد.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 21 مرداد 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: encaria.ir شناسه مطلب: 279

به "فراوری داروی همه کاره با دی ان ای مصنوعی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فراوری داروی همه کاره با دی ان ای مصنوعی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید