طرز تهیه دنده کبابی خانگی

به گزارش دانشنامه آریایی، برای داشتن یک مهمونی یا حتی یک پیکنیک با یک غذای بسیار خوشمزه , کباب دنده فوق العاده است اما درست کردن آن راه و روش خودش رو دارد که در این قسمت میخونید.

طرز تهیه دنده کبابی خانگی

به گزارش دانشنامه آریایی به نقل از نمناک

مواد لازم برای درست کردن دنده کباب

  • گوشت دنده گوسفندی 800 گرم
  • پیاز ریز خردشده 2 عددبزرگ
  • لیمو ترش 2 عدد
  • روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری
  • نمک ، فلفل سیاه ، پودر آویشن به میزان لازم
  • گوجه فرنگی 2 عدد
  • اصول پخت دنده کباب در فر

    گوشت دنده را به قطعه های منظم برش میدهیم و با پیاز خرد شده و آب لیموی تازه گرفته شده و مقدار خیلی کمی نمک به همراه فلفل سیاه ، آویشن و روغن زیتون مخلوط میکنیم و تا گوشت مزه دار گردد.روی گوشت را با سلفون می پوشانیم و در داخل یخچال به مدت 5 ساعت قرار میدهیم .

  • هنگام پختن دنده ها میتوانید به آن کمی دیگر نمک بزنید تا خوش طعم تر گردد. کف ظرفی که مناسب فر است گوجه فرنگی ها را حلقه ای برش میزنیم و روی آن را با پیازهایی که برای مزه دار کردن گوشت استفاده نموده بودیم می پوشانیم و کباب دنده را روی آن میچینم و در فری که از قبل با حرارت 250 درجه سانتی گراد گرم نموده بودیم به مدت 2 الی 2 ساعت و نیم قرار میدهیم تا دنده ها کاملا پخته شوند.
  • بعد از اینکه نصف این زمان گذشت دنده ها را از فر خارج میکنیم و آنها را برمیگردانیم تا طرف دیگر آن هم پخته گردد و دوباره داخل فر میگذاریم . بخاطر وجود گوجه فرنگی و پیاز داخل ظرف ، گوشت دنده خیلی لطیف و نرم پخته شد.این غذای خوشمزه را میتوانید در کنار ماست و سبزیجات و با نان یا برنج نوش جان کنید.
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد
منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 15 دی 1399 بروزرسانی: 15 دی 1399 گردآورنده: encaria.ir شناسه مطلب: 1494

به "طرز تهیه دنده کبابی خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دنده کبابی خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید