آرد بدون سبوس در پخت نان استفاده نمی شود
به گزارش دانشنامه آریایی، تهران (پانا) - رئیس اتحادیه نانوایی سنتی بیان نمود در پخت هیچ نانی از آردی که سبوس ندارد استفاده نمی شود.
![آرد بدون سبوس در پخت نان استفاده نمی شود آرد بدون سبوس در پخت نان استفاده نمی شود](https://encaria.ir/upload/2022/03/25/409d3c40012-4518b352c1d058e8f-63f6688d841b.jpg)
بیژن نوروز مقدم در یک برنامه تلویزیونی که از شبکه دوم سیما پخش شد، اظهار کرد: برای انواع نان آرد های مختلفی به کار می رود. آرد بربری 18 درصد و آرد تافتون و لواش 15 درصد و آرد سنگک نیز 12 درصد سبوس گیری می شود.
وی درباره این ارقام یادآور شد: وقتی این ارقام را اعلام می کنیم یعنی الباقی سبوس و گندم تبدیل به آرد می شود و اینگونه نیست آرد سبوس نداشته باشد. 12 درصد سبوس گیری یعنی 88 درصد الباقی سبوس و گندم تبدیل به آرد می شود.
به گفته رئیس اتحادیه نانوایی سنتی، همه آرد ها سبوس دارند یکی بیشتر و یکی کمتر.
نوروز مقدم در باره برخی شائبه ها پیرامون پخت نان با آرد بدون سبوس تاکید کرد: این درصد بندی مصوبه ای است که چند سال ادامه دارد و پیشتر برای نان ها تغییر نوع آرد می دادند اما برای هر نوع نان این رقم ثابت است و کسی نمی تواند در این درصدها تغییرات ایجاد کند.
وی درباره پخت نان سنگک با آرد تافتون و دیگر نان ها نیز افزود: اتحادیه سنگک جدا از اتحادیه نانوایی سنتی است و خود اتحادیه باید پاسخگو باشد.
نوروز مقدم با بیان اینکه نانوایی ها نمی توانند آرد خود را تغییر دهند شرح داد: آرد ما در سامانه است و ما حق انتخاب غیر از چیزی که از طریق سامانه دریافت می کنیم نداریم.
منبع: خبرگزاری پانا