طرز تهیه مینی چیزکیک انبه؛ دسر تابستانه دلچسب ????

به گزارش دانشنامه آریایی، حالا که فصل انبه است باید به هر نحوی بهترین استفاده را از این میوه خوشمزه و به شدت مفید ببریم! میدانید که انبه سرشار از خواص و ویتامین های متعدد هست و آنقدر خواص آن زیاد است که به گونه ای آن را ابَر ویتامینِ میوه ها می نامند. زیرا این میوه ویتامین های متعددی را داراست و برای بدن بسیار مفید است و انرژی بخش. این میوه از محبوبیت خاصی برخوردار است وخیلی ها برای آمدن فصل انبه لحظه شماری می کنند تا هرچه زودتر بتوانند از این میوه خوش عطر و خوشمزه بهره ببرند.

طرز تهیه مینی چیزکیک انبه؛ دسر تابستانه دلچسب ????

حتی افرادی که علاقه ای به خوردن این میوه ندارند ممکن است به روش های دیگر و درصورتی که در میلک شیک و نوشیدنی یا بستنی و چیزکیک استفاده شود بسیار هم علاقه مند به میل کردن آن، به این روش ها باشند. در واقع به روش های مختلف می توان رضایت هر ذائقه ای را جلب کرد تا از خواص بی نظیر این میوه بی بهره نمانند! ما در خبرنگاران بلاگ امروز آموزش مینی چیزکیک انبه را آماده کرده ایم. چیزکیکی خوشمزه و خوش طعم با انبه که می تواند یک عصرانه خوشمزه و مجذوب کننده باشد یا یک گزینه بسیار عالی برای مهمانی و پذیرایی!

اگر از علاقه مندان به این میوه مفید هستید توصیه می کنیم این چیزکیک خوشمزه را از دست ندهید و برای تهیه آن دست به کار شوید!

همراه ما باشید با آموزش مینی چیزکیک انبه زیبا و مجذوب کننده!

مواد لازم جهت تهیه مینی چیزکیک انبه
کیک اسفنجی یا شیفون سادهبه اندازه لازم
پوره انبهصد گرم
پنیر ماسکارپونه یاخامه ای150گرم
خامه صبحانه85گرم
پودر ژلاتین15 گرم
آب سرد3 قاشق غذاخوری
محلول زعفران یا زعفران دم شدهیک قاشق چایخوری
وانیل یک چهارمقاشق چایخوری
وانیلیک چهارم قاشق چایخوری

برای تهیه این چیزکیک ابتدا به یک کراست یا پایه نیاز دارید که تشکیل می شود از کیک یا بیسکوئیت!

ما در این دستور از کیک استفاده کردیم که می توانید با دستور تهیه کیک اسفنجی یا کیک ساده که قبلا آموزش داده ایم کیک را تهیه کنید.

کیک را می توانید داخل قالب گرد یا سینی فر و قالب پهن تهیه کنید که دراین صورت دقت کنید مدت زمان پخت کیک خیلی کمتر می شود.

بعد از آماده سازی و پخت کیک اجازه دهید کیک سرد شود.

سپس مابقی مراحل تهیه چیزکیک را انجام دهید.

1- ابتدا انبه را پوست بگیرید و با چنگال یا داخل مخلوط کن آن را پوره کنید.

2- برای حل کردن پودر ژلاتین، ابتدا آن را روی سه قاشق غذاخوری آب سرد بریزید و هم بزنید.

چند دقیقه کنار بگذارید تا منسجم و سفت شود.

3- در کاسه یا ظرف گودی، صدو پنجاه گرم پنیر ماسکارپونه یاخامه ای را بریزید. با همزن دستی هم بزنید یا ویسک کنید تا پنیر نرم شود.

4- شکر یا پودر قند را اضافه کنید. دوباره هم بزنید و ویسک کنید تا شکر و پنیر هم مخلوط و یکدست شود.

5- خامه صبحانه را اضافه کنید. مجدد هم بزنید تا خامه صبحانه هم با پنیر و شکر به خوبی مخلوط شود و غلظت مواد مطابق تصویر باشد.

6- صد گرم پوره انبه را به مخلوط پنیری اضافه کنید. هم بزنید و پوره انبه را با مواد پنیری کاملا مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر انبه

7- بعد از آن وانیل را اضافه کنید و سپس زعفران دم کرده را به اندازه یک قاشق غذاخوری اضافه کنید و مخلوط کنید.

8- مخلوط آب و ژلاتین را که در ابتدا آماده کردید و منسجم شده را روی بخار کتری بگذارید یا بنماری کنید تا ژلاتین کاملا شفاف و در آب حل شود.

9- حالا باید ژلاتین را به مخلوط پنیری چیزکیک اضافه کنید. برای این منظور کمی از مخلوط مواد پنیری را داخل کاسه ای بریزید و سپس ژلاتین بن ماری شده و شفاف را به آن اضافه کنید.

مواد را هم بزنید و سپس این اندازه از مخلوط را به مابقی مواد پنیری اضافه کنید کاملا هم بزنید و مواد را مخلوط کنید تا ژلاتین با مواد پنیری به طور کامل مخلوط شود.

10- حالا باید قالب های مینی چیزکیک را آماده کنید.

برای این کار بهتر است از یک کاتر یا رینگ مناسب استفاده کنید. و همچنین به طلق نیاز دارید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی انبه و ماست

طلق را از داخل، دور رینگ بکشید و فیکس کنید. با چسب شیشه ای طلق را بچسبانید تا ثابت بماند.

11- حالا کیک اسفنجی را به وسیله رینگ و به همان اندازه کاتر بزنید.

12- کیک را به عنوان اولین لایه و کراست چیزکیک داخل رینگ که دور آن طلق گذاشته اید قرار دهید با دست به آرامی فشار دهید تا کیک به کف و انتهای طلق برسد. در پایان میتوانید رینگ را خارج کنید.

13- برای هر مینی چیزکیک به همین روش عمل کنید و طلق یا قالب را برای مینی چیزکیک آماده کنید.

ففط دقت کنید که طلق را روی سینی یا تخته مناسبی قرار دهید تا با همان بتوانید در یخچال بگذارید. و بعداز ریختن مواد چیزکیک، ثابت بماند و آن را حرکت ندهید.

در مرحله بعدی وقت آن رسیده که مواد چیزکیک را روی کیک بریزید.

برای این کار مواد را با قاشق یا ملاقه ای مناسب روی کیک و داخل طلق بریزید. هر کدام از قالب ها را با اندازهی از مواد پنیری پر کنید. به اندازه دوسانت میتوانید مواد پنیری را روی کراست کیک بریزید. البته ضخامت لایه ها سلیقه ای ست و میتوانید کم و زیاد کنید.

حالا قالب هارا داخل یخچال قرار دهید و چهار تا پنج ساعت اجازه دهید تا چیزکیک به خوبی ببندد و سفت شود.

مواد لازم لایه سوم مینی چیزکیک انبه
پوره انبهنصف پیمانه
شکرسه قاشق غذاخوری
زعفران دم کردهیک قاشق چایخوری
پودر ژلاتیننصف قاشق چایخوری
شیریک سوم پیمانه

طرز تهیه لایه سوم مینی چیز کیک انبه

1- برای تهیه لایه سوم، ابتدا نصف قاشق چایخوری پودر ژلاتین را روی آب سرد بریزید و چند دقیقه کنار بگذارید و اجازه دهید تا انسجام پیداکند. بعد از آن مخلوط ژلاتین و آب را روی بخار کتری یا داخل ماکروفر بن ماری کنید. تا ژلاتین حل شود و مایعی شفاف حاصل شود.

سپس در ظرفی دیگر پوره انبه را بریزید. شکر را به انبه اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.

بعد از آن محلول زعفران یا زعفران دم کشیده را به انبه و شکر اضافه کنید.

2- در مرحله بعدی یک سوم پیمانه شیر را به مخلوط انبه اضافه کنید و هم بزنید.

حالا ژلاتین بنماری شده که شفاف و کاملا در آب حل شده را به مواد بالا اضافه کنید.

طرز تهیه مینی چیزکیک پرتقالی

مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

3- حالا این مواد را به عنوان لایه سوم باید روی چیزکیک بریزید.

چیزکیک که تا الان دیگر بسته شده و آماده است را از یخچال خارج کنید. لایه سوم و مخلوط انبه را به آرامی روی چیزکیک بریزید و به اندازه مساوی بین هر قالب تقسیم کنید.

4- دوباره برای مدت حداقل یک یا دوساعت چیزکیک را در یخچال بگذارید تا لایه سوم چیزکیک هم کاملا ببندد. سپس به وسیله یک کارد یا چاقوی خشک و تمیز چیزکیک را از طلق یا قالب جدا کنید. چسب طلق را بازکنید و چیزکیک را خارج کنید.

حالا یک چیز کیک انبه زیبا و خوش عطر و طعم دارید که قطعا بی صبرانه منتظرید تا این چیزکیک زیبا را نوش جان کنید.

وقت آن رسیده تا یک فنجان قهوه آماده کنید و درکنار آن از این چیز کیک خوشمزه و خوش طعم لذت ببرید.

نکات ریز کلیدی تهیه مینی چیز کیک انبه:

  • برای پایه یا کراست چیز کیک میتوانید به جای کیک از بیسکوئیت پتی بور یا هر نوع بیسکوئیت مورد نظر خود استفاده کنید. دراین صورت باید حدود دویست تا دویست و پنجاه گرم بیسکوئیت کاملا پودر شده را با اندازه صد گرم کره مخلوط کنید تا حالتی تقریبا چسبنده پیداکند و در نهایت مخلوط کره و بیسکوئیت را به نسبت مساوی کف قالب یا رینگ موردنظر بریزید و با فشار کاملا فیکس کنید. سپس مابقی مراحل تهیه چیزکیک را انجام دهید.
  • برای لایه دوم و در واقع لایه پنیری چیزکیک میتوانید از یک عدد موز پوره شده هم داخل مواد استفاده کنید یا موز را به صورت حلقه ای در لابه لای مواد استفاده کنید.
  • برای خوشمزه تر شدن این چیزکیک درصورت تمایل میتوانیدیک انبه را به صورت نگینی خرد کنید سپس در زمانی که مواد پنیری را داخل قالب ریختید، انبه خرد شده را در مرکز مواد پنیری قرار دهید. به این صورت هم طعم انبه قالب می شود و هم ظاهر زیباتری در زمان برش چیزکیک خواهید داشت چون تکه های انبه را مشاهده میکنید.
  • برای لایه سوم به جای استفاده از پوره انبه میتوانید از پودر ژله انبه استفاده کنید یا حتی پودر ژله پرتقال! در این صورت دیگر نیازی به طی کردن مراحل بالا برای لایه سوم نیست و فقط به پودر ژله نیاز دارید و درصورت تمایل میتوانید از برش ها یا حتی پوره انبه به همراه پودر ژله استفاده کنید و روی لایه دوم بریزید.
  • اگر از روش ذکر شده برای لایه سوم استفاده می کنید، می توانید شیر را حذف و از آب به همان اندازه برای لایه سوم استفاده کنید.
  • از برش های انبه میتوانید داخل لایه سوم هم استفاده کنید.
  • از پودر ژلاتین مرغوب و با کیفیت برای تهیه چیزکیک های یخچالی استفاده کنید. و اندازه ژلاتین را کم نکنید در غیر این صورت زحماتتان را هدر می دهید و چیزکیک نخواهد بست و بعد از طی کردن این مراحل مواد چیزکیک به خوبی آماده نخواهد شد در نهایت چیزکیکی رقیق خواهید داشت که شکل خودش را حفظ نمی کند.
  • طلق های آماده را می توانید از لوازم قنادی ها تهیه کنید و به اندازه رینگ یا حتی بدون استفاده از رینگ و کاتر و بعد از برش دادن کیک به اندازه کیک که نقش پایه چیزکیک را دارد فیکس کنید و چسب بزنید و بقیه مراحل را انجام دهید.
  • این اندازه مواد برای حدودا پنج تا شش عدد مینی چیزکیک با قطر 8 سانت مناسب است.
  • می توانید این چیزکیک را داخل یک عدد قالب بزرگتر تهیه کنید که قالب پانزده تا هجده سانت می تواند مناسب باشد از قالب کمربندی استفاده کنید. و یا کف قالب را کاملا سلفون بپیچید تا بعد بتوانید چیزکیک را با کشید سلفون، خارج کنید. برای این منظور باید کیک را به اندازه همین قالب برش دهید و سپس مابقی مراحل را طبق دستور انجام دهید.
  • دقت کنید که چیزکیک باید حداقل شش ساعت در یخچال استراحت کند تا کاملا ببندد و فرم بگیرد.

امیدواریم این دستور تهیه برای شما مفید باشد و این چیزکیک خوشمزه و زیبا را به راحتی در منزل تهیه کنید و روزهای شاد و شیرینی را کنار خانواده سپری کنید.

امیدوارم از طرز تهیه مینی چیزکیک انبه خوشتان آمده باشد. برای مشاهده دستورات آشپزی دیگر به مجله ما سری بزنید.

منبع: اُکالا
انتشار: 30 آذر 1400 بروزرسانی: 30 آذر 1400 گردآورنده: encaria.ir شناسه مطلب: 2028

به "طرز تهیه مینی چیزکیک انبه؛ دسر تابستانه دلچسب ????" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مینی چیزکیک انبه؛ دسر تابستانه دلچسب ????"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید