به این دلیل، روزانه یک آووکادو بخورید
به گزارش دانشنامه آریایی، بدن ما به طور طبیعی با افزایش سن پیر می شود و این فرایند شامل کاهش تراکم استخوان، چین و چروک و تغییرات در مغز است. افزایش سن به طرق مختلف بر مغز ما تاثیر می گذارد، اما ممکن است ماده غذایی وجود داشته باشد که در این مورد کمک کننده باشد.
به گزارش ایسنا به نقل از هلث نیوز، به گفته موسسه ملی پیری ایالات متحده با افزایش سن، بخش های خاصی از مغز ما کوچک تر می شود. این بخش ها مسئول توانایی های شناختی پیچیده مانند یادگیری هستند.
افزایش سن باعث می شود که ارتباط بین سلول های عصبی در نواحی خاصی از مغز کمتر موثر باشد و بر عملکرد ذهنی تاثیر بگذارد همچنین با کاهش جریان خون در مغز التهاب افزایش یابد و ممکن است باعث شود افراد مسن تر اسامی و کلمات را آهسته تر به خاطر آورند و در انجام کار ها با مشکل بیشتری روبرو شوند و توجه به آن ها سخت تر شود.
در حالی که ممکن است تصور کنیم که این اتفاق برای افراد مسن رخ می دهد، اما نتایج تحقیقات نشان می دهد که فرایند زوال شناختی می تواند زودتر از آنچه قبلا انتظار می رفت یعنی در اوایل 30 سالگی شروع شود. با این حال، همان طور که معین شده رژیم غذایی ممکن است به محافظت در برابر زوال شناختی کمک کند.
تحقیق اجرا شده در سال 2017 که نتایج آن در نشریه Frontiers in Aging Neuroscience منتشر شد، اثرات سطوح بالای لوتئین را بر عملکرد شناختی بررسی کرد. این مطالعه بر روی 60 بزرگسال بین سنین 25 تا 45 سال مورد بررسی قرار گرفت و دریافت افرادی که سطوح لوتئین بالاتری داشتند، پاسخ های عصبی مشابه افراد جوان تر داشتند.
لوتئین یک ماده مغذی است که در بافت مغز و چشم تجمع می یابد و می توان آن را در غذا هایی مانند سبزیجات برگ دار، آووکادو و تخم مرغ یافت. بدن نمی تواند آن را به تنهایی بسازد بنابراین باید غذا های غنی از لوتئین مصرف کنید تا سطح لوتئین خود را افزایش دهید.
نتایج تحقیق دیگری که در همان سال در نشریه Nutrients منتشر شد نشان داد که خوردن یک آووکادو در روز باعث افزایش سطح لوتئین در چشم می شود که نشانگر های زیستی برای سطوح مغز است. این افزایش ها با بهبود حافظه، توجه و حل مسئله مرتبط بود و تصور می شود که افزودن آووکادو به رژیم غذایی شما می تواند برای سلامت شناختی مفید باشد.
منبع: فرارو