روش تهیه روستی یک غذای سوئیسی لذیذ و محبوب

به گزارش دانشنامه آریایی، در این مطلب با طرز تهیه روستی شکم پر لذیذ و خوش طعم آشنا خواهید شد که امیدواریم از تهیه این نوع غذای فرنگی در منزل نهایت لذت را ببرید.

روش تهیه روستی یک غذای سوئیسی لذیذ و محبوب

به گزارش ،روستی از انواع غذا های سوئیسی خوشمزه و خوش طعم می باشد و شما می توانید این نوع غذا را در منزل به راحتی بپزید. در طرز تهیه روستی شکم پر از سینه مرغ و سیر و پنیر خامه ای و پنیر پیتزا و پنیر ورقه ای و پیازچه و سیب زمینی و ادویه و روغن و کره استفاده می گردد.

کیش لورن و سوفله و روستی شکم پر از انواع غذا های فرنگی خوشمزه و خوش طعم می باشند و شما می توانید با پخت این غذا ها در برنامه غذایی تان تنوع ایجاد کنید.

سینه مرغ: 400 گرم

سیر: سه حبه

پنیر خامه ای: 200 گرم

پنیر ورقه ای: به اندازه لازم

پنیر پیتزا: به اندازه لازم

پیازچه: 200 گرم

سیب زمینی میانه: 5 عدد

نمک: به اندازه لازم

فلفل سیاه: به اندازه لازم

زردچوبه: به اندازه لازم

روغن یا کره: به اندازه لازم

برای تهیه این غذای فرنگی ابتدا سینه مرغ را به همراه پیاز و زردچوبه و نمک و فلفل بپزید. درون تابه ای مناسب سیر رنده شده را اندازهی تفت دهید. مرغ پخته شده را ریش ریش نمایید سپس آن را به همراه روغن یا کره تفت دهید بعد از گذشت 5 دقیقه پنیر خامه ای را اضافه نمایید و هم بزنید سپس پیازچه خرد شده را به مخلوط پنیر خامه ای بیفزایید و مواد را هم بزنید و بعد از گذشت دو دقیقه شعله گاز را خاموش نمایید.

5 عدد سیب زمینی میانه را رنده نمایید و سیب زمینی رنده شده را درون توری یا پارچه ای تمیز بریزید تا آب سیب زمینی گرفته گردد سپس نمک و فلفل سیاه را به آن بیفزایید و سیب زمینی را هم بزنید تا مزه دار گردد.

کف و اطراف تابه تفلون را اندازهی به یاری کره چرب نمایید و یک لایه سیب زمینی را در کف قابلمه قرار بدهید سپس مخلوط مرغ را روی سیب زمینی ها بریزید و با پشت قاشق مواد را صاف نمایید سپس پنیر پیتزا را روی مواد بریزید و روی پنیر پیتزا هم پنیر ورقه ای را قرار بدهید.

به جای مانده سیب زمینی ها را روی مواد بریزید و به یاری پشت قاشق مواد را صاف و فشرده نمایید و کنار آن ها را مرتب نمایید و هر طرف هم به مدت 10 تا 15 دقیقه طول می کشد تا سرخ گردد و یک طرف مواد که طلایی شد طرف دیگر آن را برگردانید تا سرخ و طلایی رنگ شوند.

روستی شکم پر را درون ظرفی مناسب برای سرو بریزید سپس این غذای خوشمزه و خوش طعم را میل نمایید.

برای پخت این غذا از ادویه به اندازه لازم استفاده نمایید تا روستی خوش طعم و لذیذتر گردد.

اگر تمایل دارید روستی طعمی بی نظیر داشته باشد می توانید از پنیر ورقه ای و پنیر پیتزا به مقدار بیشتری استفاده نمایید.

منبع: foodculture.ir

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 3 شهریور 1400 بروزرسانی: 3 شهریور 1400 گردآورنده: encaria.ir شناسه مطلب: 1900

به "روش تهیه روستی یک غذای سوئیسی لذیذ و محبوب" امتیاز دهید

1 کاربر به "روش تهیه روستی یک غذای سوئیسی لذیذ و محبوب" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روش تهیه روستی یک غذای سوئیسی لذیذ و محبوب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید