طرز تهیه بیف استروگانف رستورانی
به گزارش دانشنامه آریایی، بیف استروگانف یکی از غذاهای معروف روسی است که در تمام جهان شناخته شده است. در ایران از سس سفید و خامه ترش برای تهیه بیف استروگانف استفاده می نمایند. اما ما قصد داریم طرز تهیه بیف استروگانف اصل روسی با سس آرد و خامه ترش را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه بیف استروگانف
- فیله گوشت گوساله یک کیلوگرم
- پیاز میانه چهار عدد
- آرد سه قاشق غذاخوری
- قارچ خرد شده یک پیمانه
- خامه ترش کاله خرید آنلاین 100 گرم
- کره کاله خرید آنلاین 100 گرم
- استاک گوشت دو پیمانه
- روغن مایع به اندازه لازم
- سیب زمینی خلالی سرخ شده به اندازه لازم
- نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و ادویه به اندازه لازم
طرز تهیه بیف استروگانف
مرحله اول
ابتدا از شب قبل فیله گوساله را به عرض یک و نیم و طول چهار سانتی متر برش دهید سپس همراه با یک چهارم پیاز های خلال شده و اندازهی سویا سس و سرکه بالزامیک و پودر تخم گشنیز داخل یک ظرف مخلوط نموده و درون یخچال قرار دهید تا مزه دار و آماده تفت دادن گردد.
مرحله دوم
بعد گذشت 10 ساعت و مزه دار شدن گوشت، اندازهی روغن داخل تابه ریخته و گوشت ها را تفت دهید. بعد از گذشت چند ثانیه کره را به گوشت اضافه کنید.
مرحله سوم
وقتی گوشت ها آغاز به تغییر رنگ کردند، مابقی پیاز ها را به گوشت اضافه نموده و تفت دهید. سپس منتظر بمانید تا آب پیاز ها تبخیر و نرم شوند.
مرحله چهارم
قارچ های خرد شده را به تابه اضافه کنید تا کمی نرم شوند. سپس آرد را اضافه و مواد را سریع هم بزنید. پودر سیر و فلفل را اضافه نموده و به مقدار لازم نمک اضافه کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله استاک گوشت را اضافه کنید و منتظر بمانید تا آرد و کره و استاک قوام پیدا نموده و غلیظ شوند.
مرحله ششم
حرارت را ملایم کنید. با اندازهی شیر خامه ترش را رقیق نموده و به مواد اضافه کنید.
مرحله هفتم
حرارت را ملایم کنید. با اندازهی شیر خامه را رقیق نموده و به مواد اضافه کنید.
مرحله هشتم
بعد از گذشت چند دقیقه و مخلوط شدن همه مواد با هم، زیر شعله را خاموش نموده و بیف استروگانف را در ظرفی مناسب با اندازهی سیب زمینی خلالی سرو کنید.
منبع: کتاب کاله