روش جدید چین برای مقابله با ویروس کرونا ، از جمع اوری داده های موقعیت مکانی تا تشخیص چهره و ردیابی تلفن همراه شهروندان

به گزارش دانشنامه آریایی، موضوع آنالیز داده های شخصی و اطلاعات مهم کاربران در چپن موضوع عجیبی نیست. چینی ها سابقه ای طولانی در رصد اطلاعات کاربران دارند. اکنون چین برای جمع آوری داده های جدید از کاربران، با هدف مبارزه با ویروس کرونا بیش از هر زمان دیگری کوشش می نماید.

روش جدید چین برای مقابله با ویروس کرونا ، از جمع اوری داده های موقعیت مکانی تا تشخیص چهره و ردیابی تلفن همراه شهروندان

با ما همراه باشید و با تور ارزان چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.

به گزارش سرویس آی تی و فناوری انتخاب به نقل از رویترز، دولت های محلی چین با جمع آوری داده ها، کوشش های نظارتی را برای ردیابی بهتر حرکت ساکنان در اماکن عمومی انجام می دهند و به دنبال مهار ویروس هستند، اما افزایش نگرانی های مربوط به حریم خصوصی نشان می دهد که این حرکت دولت چین از دید فعالان حوزه حریم خصوصی، حرکت قابل دفاعی نیست.

حداقل 15 استان و شهر با جمعیت بیش از 358 میلیون نفر در طرح داده های بزرگ چین شرکت نموده اند و میزبان ابزارهای نظارتی جدید شده اند؛ ابزارهایی مانند تشخیص چهره و ردیابی داده های تلفنی را می توان از این نوع ابزارها دانست. به گزارش ساکنین این منطقه و رسانه های محلی، هم اکنون از بازدید نمایندگان از ساختمان های اداری ، مراکز خرید ، ساختمانهای مسکونی و سیستم های مترو خواسته شده است که کدهای QR را با استفاده از تلفن های همراه خود اسکن نموده و فرم های مربوطه را از قبیل تاریخ سفر و دمای بدن خود پر نمایند.

مقامات می گویند که این ابزارها به آنها امکان می دهد تا افراد آلوده را دقیق تر و سریعتر پیدا نمایند ، به خصوص که میلیون ها نفر بعد از تعطیلات طولانی، به زودی کار خود را از سر می گیرنداما اقدامات اضافی در حوزه ریم خصوصی نظر منفی نهادهای بین المللی را به همراه داشته است.

مایا وانگ ، محقق ارشد چین در دیده بان حقوق بشر گفت: البته دولت ها وظیفه دارند از بهداشت عمومی و ایمنی محافظت نمایند ، اما این اقدامات باید حقوق دیگر را نیز رعایت کند ، از جمله حقوق حریم خصوصی. بعضی از این معیارها بسیار گسترده هستند و باید پاسخ داده گردد که وقتی از این معیارها استفاده می کنید و آن را وارد برنامه می کنید ، چقدر دقیق هستند؟

بعضی از مقامات دولتی نگرانی های مربوط به حریم خصوصی را تأیید می نمایند و اطمینان خاطر می دهند که قرار نیست اتفاق بدی رخ دهد. لیو یوون ، که رئیس گروه بزرگ امنیت داده های استان یونان است ، گفت که از حریم شخصی افراد محافظت می گردد و با کوشش برای سرانجام دادن به همه گیری ، داده های خیره شده به سرعت از بین می فرایند.هیچ کس نمی تواند بدون مجوز دفتر مرکزی پیشگیری و کنترل بیماری همه گیر ، داده ای را ببیند.

تعیین نیست که آیا تمام داده های جمع آوری شده به یک انبار مرکزی می رود یا در سطح ملی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است ، زیرا مقامات محلی اغلب از سیستم های خود ساخته توسط شرکت های مختلف استفاده می کردند. شرکت های سرشناس مثل تنسنت وعده داده اند که هرگز از داده ها سوء استفاده نمی کننند و داده ها در امنیت کامل قرار دارند. اما تردیدها هنوز ادامه دارند.

منبع: انتخاب
انتشار: 13 فروردین 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: encaria.ir شناسه مطلب: 886

به "روش جدید چین برای مقابله با ویروس کرونا ، از جمع اوری داده های موقعیت مکانی تا تشخیص چهره و ردیابی تلفن همراه شهروندان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روش جدید چین برای مقابله با ویروس کرونا ، از جمع اوری داده های موقعیت مکانی تا تشخیص چهره و ردیابی تلفن همراه شهروندان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید