40 درصد از کارآفرینان و تسهیل گران بنیاد برکت را زنان و دختران تشکیل می دهند

به گزارش دانشنامه آریایی، به گفته مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام، 40 درصد از طرح های اشتغال زایی این بنیاد به زنان و دختران اختصاص دارد.

40 درصد از کارآفرینان و تسهیل گران بنیاد برکت را زنان و دختران تشکیل می دهند

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، به گفته مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام، 40 درصد از طرح های اشتغال زایی این بنیاد به زنان و دختران اختصاص دارد.

امیرحسین مدنی همزمان با سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختران با بیان این مطلب اضافه نمود: 40 درصد از کارآفرینان بنیاد برکت را زنان و دختران تشکیل می دهند و از 300 هزار شغل خرد و خانگی ایجاد شده تا سرانجام سال 99، بیش از 120 هزار شغل به آن ها تعلق داشته است.

وی اعلام نمود: همچنین از 70 هزار طرح اشتغال زایی اجتماع محور پیش بینی شده برای امسال هم 28 هزار طرح به زنان و دختران اختصاص دارد که ایجاد 84 هزار فرصت شغلی را برای آن ها به دنبال خواهد داشت.

به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، حجم کل سرمایه گذاری اشتغال زایی برای بانوان تا سرانجام سال گذشته، 36 هزار میلیارد ریال بوده است.

مدنی تاکید نمود: برای ایجاد 84 هزار شغل در دستور کار برای امسال نیز اعتبار 38 هزار میلیارد ریالی پیش بینی شده است.

وی درباره رسته های مشاغل ایجاد شده برای زنان و دختران نیز شرح داد: فراوری پوشاک، صنایع دستی، فرش، محصولات گلخانه ای، دام پروری و خدماتی بیشترین سهم را از این مشاغل به خود اختصاص می دهند.

مدیرعامل بنیاد برکت در تشریح سهم و حضور زنان در میان تسهیل گران این بنیاد نیز گفت: زنان و دختران جوان 40 درصد از تسهیل گران بنیاد را تشکیل می دهند و در حال حاضر، 320 تسهیل گر زن در سراسر کشور مشغول به فعالیت و خدمت رسانی به محرومین هستند.

مدنی اعلام نمود: این تسهیل گران در سراسر کشور با حضور در مناطق روستایی و محروم اقدام به شناسایی زنان متقاضی اشتغال و تشکیل پرونده برای آن ها می نمایند. این زنان پس از اهلیت سنجی های فنی، برای دریافت تسهیلات قرض الحسنه به بانک های عامل معرفی می شوند.

مدنی با تاکید بر حمایت همه جانبه بنیاد برکت از زنان و دختران گفت: بخش عمده ای از حمایت های ویژه بنیاد از اقشار خاص و آسیب پذیر جامعه از جمله زنان سرپرست خانوار، کولبران، سوخت بران، خانواده زندانیان، معلولین و خانواده های دارای معلول، سربازان و خانواده های بچه ها بازمانده از تحصیل شامل زنان و دختران جوان می گردد و به شکل ویژه از آن ها حمایت و پشتیبانی صورت می گیرد.

مدیرعامل بنیاد برکت اضافه نمود: بنیاد در حال برگزاری رویداد ملی بانوی برکت با هدف کارآفرینی در حوزه کسب وکار های خانگی و خانوادگی برای بانوان است. طراحی مدل های بومی برای افزایش حضور بانوان در حوزه های اقتصاد خانواده و کسب و کار های خانگی، افزایش مشارکت مالی بانوان، تقویت شبکه اجتماعی بانوان کارآفرین بنیاد برکت و ارائه طرح های صنایع خلاق در کسب و کار بانوان از جمله اهداف برگزاری این به شمار می رود.

مدنی با تاکید بر ایجاد اشتغال پایدار برای زنان و دختران جوان مطرح نمود: بنیاد برکت با طراحی و تشکیل زنجیره فراوری، سعی در راه اندازی مشاغل پایدار و ماندگار برای کارآفرینان زن دارد و تسهیل گران تا ثبات و به سوددهی رسیدن طرح ها در کنار این زنان می مانند.

وی با اشاره به راه اندازی 70 هزار طرح اشتغال زایی اجتماع محور در امسال گفت: 350 شهرستان و 12 هزار روستا تحت پوشش فعالیت های اشتغال زایی بنیاد برکت قرار دارند.

مدیرعامل بنیاد برکت در سرانجام تاکید نمود: بنیاد برکت بر اساس منویات رهبر معظم انقلاب و سیاست های ابلاغی از سوی ستاد اجرایی فرمان امام، ایجاد فرصت های شغلی در مناطق محروم را با هدف محرومیت زدایی، توانمندسازی مالی و برقراری عدالت اجتماعی در این مناطق به عنوان اولویت اصلی در راس برنامه ها و فعالیت های خود قرار داده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 22 تیر 1400 بروزرسانی: 22 تیر 1400 گردآورنده: encaria.ir شناسه مطلب: 1834

به "40 درصد از کارآفرینان و تسهیل گران بنیاد برکت را زنان و دختران تشکیل می دهند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "40 درصد از کارآفرینان و تسهیل گران بنیاد برکت را زنان و دختران تشکیل می دهند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید