برگ های قرمز و تغییر رنگ داده کاهو را بخوریم یا نه؟
به گزارش دانشنامه آریایی، یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی، در مورد مصرف برگ های قرمز رنگ کاهو، توضیحاتی ارائه داد.
به گزارش خبرنگاران، غزاله اسلامیان، با اشاره به اینکه برای هر کدام از ما ممکن است پیش آمده باشد که وقتی کاهو را در یخچال می گذاریم ببینیم برخی از قسمت های برگ یا ساقه به رنگ قرمز یا مسی در آمده باشد، گفت: این اتفاق عمدتاً دو دلیل دارد، دلیل اول اینکه وقتی کاهو برش می خورد یا آسیب می بیند، آنزیمی به نام پلی فنل اکسید از آن آزاد می گردد که در مجاورت اکسیژن وارد شده و به سلول های کاهو باعث پلی مریزاسیون ترکیباتی به نام o-quinone ها می گردد که در نهایت باعث فراوری رنگدانه های قرمز و قهوه ای در کاهو می گردد.
وی اضافه کرد: دلیل دوم این است که از برخی سبزیجات و میوه جاتی که در کنار کاهو نگهداری می کنیم گاز اتیلن آزاد می گردد که قرار گرفتن در معرض این گاز هم می تواند باعث قرمز شدن کاهو گردد، در نهایت بهتر است بدانید مصرف این کاهوهای تغییر رنگ داده، هیچ مسئله ای برای سلامت ما ایجاد نمی کند.
منبع: همشهری آنلاین