خبرنگاران مناقشه هنگ کنگ و آمریکا بر سر قاچاق انسان

به گزارش دانشنامه آریایی، پکن- خبرنگاران- قرارگرفتن نام هنگ کنگ در فهرست سیاه قاچاق انسان وزارت خارجه آمریکا، باعث بروز مناقشه تازه ای میان طرفین شده است.

خبرنگاران مناقشه هنگ کنگ و آمریکا بر سر قاچاق انسان

با ما همراه باشید و با تور ارزان چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.

گزارش ها حاکی است وزارت خارجه آمریکا رتبه هنگ کنگ را در خصوص نظارت بر قاچاق انسان کاهش داده و از این منطقه خواسته است هرچه زودتر قانونی را برای نظارت بر جرم های مرتبط با این پدیده تصویب کند دولت هنگ کنگ هم در بیانیه ای به این اقدام آمریکا واکنش نشان داده و این مسایل را نوعی مزخرف گویی و بدون پایه و اساس و دلیل متقن دانسته است.

گزارش وزارت خارجه آمریکا نشان می دهد که نام هنگ کنگ در فهرست دیده بانی قاچاق انسان قرار گرفته است آمریکا تاکید می نماید که هنگ کنگ به رغم هزینه کرد میلیون ها دلار برای نیرو و تجهیزات، قانونی برای جلوگیری از قاچاق انسان تدوین ننموده و در این زمینه کم کاری نموده است.

گزارش می افزاید هنگ کنگ کوشش های کافی برای مقابله با این پدیده نداشته و نتوانسته است به استانداردهای لازم دست یابد و در زمینه قاچاق انسان شرایط هنگ کنگ در سال 2019 میلادی از یک سال قبل از آن بدتر بوده است.

دولت هنگ کنگ در بیانیه اش نسبت به این اقدام آمریکا نارضایتی شدید نشان داده و آورده است که حقایق در این گزارش نادیده گرفته شده است هنگ کنگ تاکید می نماید که پیشرفت های ملموسی در مبارزه با قاچاق انسان داشته است.

بر خلاف هنگ کنگ در گزارش آمریکا آمده که کره جنوبی و تایوان توانسته اند در این زمینه دستاوردهای قابل قبول و استاندارد داشته باشند.

گزارش سالانه وزارت خارجه آمریکا در خصوص رتبه بندی کشورها در زمینه مبارزه با قاچاق انسان روز گذشته منتشر شد، بر اساس این گزارش کشورها به سه رده تقسیم شده اند رده سوم بدترین کشورها در حوزه مبارزه با قاچاق انسان هستند.

طبق اعلام وزارت خارجه آمریکا، دولت هایی که در رده سوم قرار دارند حداقل ترین معیارها را برای نابودی قاچاق انسان انجام نمی دهند و هیچ کوششی در این زمینه نمی نمایند کشورهای رده دوم از نظر آمریکا کوشش های چشمگیری برای تبعیت از استانداردهای آمریکا برای مبارزه با قاچاق انسان انجام داده اند.

امریکا در حالی چنین گزارش هایی را بر اساس ملاک ها و نگاه خود در خصوص دیگر کشورهای دنیا منتشر می نماید که این روزها سراسر این کشور به خاطر سیاست های تبعیض نژادی شاهد اعتراض های گسترده است که به دنبال یک جوان سیاه پوست از سوی پلیس این کشور در 5 خرداد ماه 1399 شروع شده است.

در جریان این اعتراضات و سرکوب آن از سوی پلیس شمار زیادی از معترضان دستگیری و یا زخمی شده اند.

کشورهای رده سوم به عنوان بدترین کشورها در زمینه مبارزه با قاچاق انسان قرار دارند و ممکن است در معرض تحریم هایی مانند کاهش یاری خارجی قرار بگیرند.

چین تا کنون به این موضوع واکنشی نشان نداده است.

منبع: ایرنا
انتشار: 3 شهریور 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: encaria.ir شناسه مطلب: 1215

به "خبرنگاران مناقشه هنگ کنگ و آمریکا بر سر قاچاق انسان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران مناقشه هنگ کنگ و آمریکا بر سر قاچاق انسان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید