خورش کرفس و بامیه، تجربه غذایی متفاوت با طعمی بی نظیر

به گزارش دانشنامه آریایی، خورش کرفس و بامیه غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که با یک بار امتحان عاشقش می شوید.

خورش کرفس و بامیه، تجربه غذایی متفاوت با طعمی بی نظیر

خورش کرفس و بامیه به دلیل استفاده از این دو ماده غذایی به صورت همزمان لعاب بسیار خوبی دارد و می تواند برای مهمانی های شما بسیار مناسب باشد.

مواد لازم

400 گرم کرفس خرد شده

400 گرم بامیه

200 گرم نعناع و جعفری خرد شده

1 عدد پیاز

4 عدد لیمو امانی

نمک و فلفل و زردچوبه

آبغوره دوقاشق درصورت تمایل

مراحل تهیه:

.

پیاز رو خرد کنید و تفت بدید گوشت رو هم اضافه کنید و تفت بدید ، زردچوبه و فلفل هم اضافه کنید بعد آب اضافه کنید

نیمساعت بعد نعناع و جعفری سرخ شده رو اضافه کنید به همراه لیمو امانی، یکساعت آخر کرفس خرد شده رو اضافه کنید .

نیمساعت بعدش هم بامیه سرخ شده رو به همراه نمک اضافه کنید تا خوب بپزد.

در آخر قبل از اینکه شعله رو خاموش کنید میتونید یکی دوقاشق آبغوره هم اضافه کنید.

منبع:وقت صبح

منبع: فرارو
انتشار: 31 مرداد 1402 بروزرسانی: 31 مرداد 1402 گردآورنده: encaria.ir شناسه مطلب: 2414

به "خورش کرفس و بامیه، تجربه غذایی متفاوت با طعمی بی نظیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خورش کرفس و بامیه، تجربه غذایی متفاوت با طعمی بی نظیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید