خورش کرفس و بامیه، تجربه غذایی متفاوت با طعمی بی نظیر
به گزارش دانشنامه آریایی، خورش کرفس و بامیه غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که با یک بار امتحان عاشقش می شوید.
خورش کرفس و بامیه به دلیل استفاده از این دو ماده غذایی به صورت همزمان لعاب بسیار خوبی دارد و می تواند برای مهمانی های شما بسیار مناسب باشد.
مواد لازم
400 گرم کرفس خرد شده
400 گرم بامیه
200 گرم نعناع و جعفری خرد شده
1 عدد پیاز
4 عدد لیمو امانی
نمک و فلفل و زردچوبه
آبغوره دوقاشق درصورت تمایل
مراحل تهیه:
.
پیاز رو خرد کنید و تفت بدید گوشت رو هم اضافه کنید و تفت بدید ، زردچوبه و فلفل هم اضافه کنید بعد آب اضافه کنید
نیمساعت بعد نعناع و جعفری سرخ شده رو اضافه کنید به همراه لیمو امانی، یکساعت آخر کرفس خرد شده رو اضافه کنید .
نیمساعت بعدش هم بامیه سرخ شده رو به همراه نمک اضافه کنید تا خوب بپزد.
در آخر قبل از اینکه شعله رو خاموش کنید میتونید یکی دوقاشق آبغوره هم اضافه کنید.
منبع:وقت صبح
منبع: فرارو