دفاع دوباره پنتاگون از پنهان کاری درباره تلفات حمله موشکی ایران
به گزارش دانشنامه آریایی، وزارت دفاع آمریکا امروز دوشنبه بار دیگر از عملکرد خودش بعد از حمله موشکی ایران به پایگاه عین الاسد دفاع کرده است.
به گزارش گروه سیاسی خبرنگاران، وزارت دفاع آمریکا که به دلیل پنهان کاری درباره تلفات حمله موشکی ایران مورد انتقاد قرار گرفته امروز دوشنبه بار دیگر از عملکرد خود پس از آن حمله موشکی دفاع کرد.
ژنرال پاول فردریکس، جراح ستاد مشترک ارتش آمریکا به پایگاه دیفنس وان گفت: نشانه های ضربه مغزی (TBI) اغلب غیراختصاصی هستند.
به گفته او این نشانه ها موارد مختلف از سردرد گرفته تا سرگیجه، مسائل حافظه، ضعف در تعامل، اشکال در تمرکز یا خلق تحریک پذیر را شامل می شوند.
پاول فردریکس با اشاره به انتقادها از پنهان کاری ها و اطلاع رسانی های قطره چکانی وزارت دفاع آمریکا بعد از حمله موشکی ایران به پایگاه عین الاسد در عراق گفت: افراد زیادی گفته اند چرا ما فوراً همه کسانی که دچار ضربه مغزی شده بودند را شناسایی نکردیم؟ چون علامت ها بعضی وقت ها کاملاً غیراختصاصی هستند.
پایگاه دیفنس وان ادعا کرده با آنکه نظامیان آمریکا طبق پروتکل های پنتاگون مورد معاینه قرار گرفته اند بعضی از آنها تا مدت ها بعد هیچ نشانه ای نداشته اند.
فردریکس ادامه داد: اگر شما 18، 19 یا 20 سال سن داشته باشید و ما به شما آموزش هم داده باشیم به چه چیزهایی توجه کنید، کاملاً ممکن است کسانی باشند که بگویند من تازه در محل انفجار بوده ام و البته ممکن است چند روزی حالم رو به راه نباشد و چند روزی این شرایط را تحمل می کنم. و بعد چند روز یا هفته بعد می آیند ببینند واقعیت چیست.
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، مارک اسپر، وزیر دفاع و مایک پامپئو، وزیر امور خارجه این کشور به همراه شماری از دیگر مقام های آمریکایی بعد از حمله موشکی ایران به پایگاه عین الاسد مدعی شده بودند هیچ آمریکایی در این حمله کشته یا زخمی نشده است.
وزارت دفاع آمریکا از آن زمان به بعد، به صورت تدریجی و در چندین مرحله گفته که نظامیان آمریکا دچار ضربه مغزی شده اند.
وزارت دفاع آمریکا در نخستین اعتراف گفته بود که 11 نظامی آمریکا بر اثر حمله نظامی ایران به آسیب ملایم مغزی (concussion) مبتلا شده اند. پنتاگون اخیراً پذیرفته 109 نفر دچار ضربه مغزی (TBI) شده اند.
بسیاری ارزیابی ها حاکی است انتقام موشکی ایران به کشته شدن شماری از نظامیان آمریکایی منجر شده، اما دولت این کشور هنوز قصد ندارد به این موضوع اعتراف کند.
منبع: خبرگزاری دانشجو