طرز تهیه کتلت میگو خوش عطر و خوشمزه
به گزارش دانشنامه آریایی، تنها نگرانی تهیه کتلت میگو برای آن هایی که با غذاهای دریایی میانه خوبی دارند، ترس از بوی بد آن است که در این دستورالعمل با دو تا ترفند خوب این نگرانی را برایتان کاملا رفع کردیم. بنابراین با ما همراه باشید تا یک کتلت میگوی خوشمزه را کنار هم آماده کنیم.
-
مواد لازم برای تهیه کتلت میگو خوش عطر و خوشمزه
میگو خام 800 گرم
سیب زمینی شش عدد
تخم مرغ دو تا سه عدد
پیاز دو عدد
آرد گندم به مقدار لازم
آرد سوخاری به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
پودر دارچین به مقدار لازم
-
طرز تهیه کتلت میگو
مرحله اول
برای درست کردن کتلت میگو داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس سیب زمینی ها را کاملا بپزید و با رنده درشت رنده کنید.
مرحله دوم
برای از بین بردن بوی زهم میگو همین الان باید دست به کار شوید. بعد از پاک کردن و شستن آن ها، داخل یک قابلمه مقداری آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. میگو ها را داخل آب جوش و نمک بریزید و صبر کنید حدود پنج دقیقه بجوشد و بعد آن ها را آبکش کنید.
مرحله سوم
حالا نصف میگوهایی که نیم پز شدند را داخل غذاساز بریزید و چند پالس بزنید تا کاملا ریز ریز شوند. بعد آن ها را خارج نموده و نصف دیگر را داخل غذاسار بریزید. اینطوری میگوها یکدست تر ریز می شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله پیاز را را با سایز ریز رنده کنید و آبش را حسابی به یاری دست بگیرید تا کتلت وا نرود.
مرحله پنجم
حالا داخل یک کاسه بزرک همه مواد که شامل سیب زمینی پخته رنده شده، تخم مرغ، نمک و فلفل و زرچوبه، میگو و پیاز است را با هم مخلوط کنید. برای این که مایه کتلت شل نگردد، تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید.
مرحله پنجم
یک راز دیگر برای خوش عطر کردن کتلت میگو، این است که در این مرحله مقداری دارچین به مواد اضافه کنید.
مرحله ششم
اگر مایه باز هم شل بود، مقداری آرد گندم به آن اضافه کنید. خوب مواد را ورز دهید تا منسجم شده و وا نرود.
مرحله هفتم
داخل یک قابلمه مقداری روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا حسابی داغ گردد. به اندازه یک گلوله از مایه بردارید و به شکل کتلت درست کنید. دو طرف کتلت هم داخل پودر سوخاری بزنید و داخل روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
مرحله هشتم
کتلت ها را داخل دستمال کاغذی بپیچید تا روغن اضافی شان برود. کتلت خوشمزه و خوش عطر میگو آماده است. نوش جان!
منبع: کتاب کاله