مزایای مصرف روزانه چای
به گزارش دانشنامه آریایی، در پی راهی ساده برای بهبود سلامتی خود هستید؟ هیچ راهکاری ساده تر از هیدراته نگه داشتن وجود ندارد. نوشیدن مایعات کافی به بدن یاری می نماید تا دمای مناسب خود را حفظ کند. تحقیقات نشان می دهد که بدن بسیاری از انسان ها به طور مزمن دچار کم آبی است.
به گزارش خبرآنلاین، یکی از مشکلاتی که در عدم دریافت مایعات کافی در طول روز نقش دارد، این است که بسیاری از مردم مطمئن نیستند که چقدر باید آب بنوشند. آموزشگاه ملی علوم، مهندسی و پزشکی توصیه می نماید که زنان حدود 2.7 لیتر و مردان حدود 3.7 لیتر مایعات در روز دریافت نمایند. از این ارقام، حدود 20 درصد مایعات به واسطه غذاهایی که می خوریم تأمین می گردد و مابقی را باید از طرق مختلف دریاف کنیم.
مزایای مصرف منظم چای برای سلامتی شامل کاهش خطر بیماری قلبی، سرطان و دیابت است و با توجه به اینکه این سه بیماری به ترتیب به عنوان اولین، دومین و هفتمین دلیل مرگ در دنیا شناخته می شوند، افزودن چای به برنامه تغذیه ای روزانه می تواند راه حل ساده ای برای بهبود سلامتی و افزایش طول عمر باشد.
چای ها و دمنوش های گیاهی از نظر فنی از برگ های چای ساخته نمی شوند، بلکه از گل ها، برگ ها، دانه ها یا ریشه های دیگر گیاهانِ خشک شده ساخته می شوند. در نتیجه، بر اساس داده های USDA، این نوشیدنی ها به طور طبیعی فاقد کافئین هستند و از لحاظ هیدراتاسیون یا آبرسانی، می توان آنها را هم رده آب به شمار آورد.
فواید نوشیدن چای، شامل یک لیست بلندبالا است؛ به عنوان مثال، چای سبز منبعی غنی از فلاونوئیدها است و مصرف منظم آن باعث کاهش فشار خون، کلسترول و تری گلیسیرید می گردد. نتایج یک مطالعه نشان می دهد که نوشیدن چای سبز، به ویژه در ترکیب با قهوه، ممکن است خطر مرگ ناشی از همه علل را در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کاهش دهد.
تحقیقات دیگری نیز نشان می دهد که نوشیدن چای سیاه ممکن است به کاهش فشار خون یاری نموده و از این طریق سلامت قلب را تأمین کند. نتایج مطالعه ای که دسامبر 2017 در مجله Food Quality and Preference منتشر شد، نشان می دهد که نوشیدن چای حتی ممکن است به بهبود خلاقیت یاری کند.
در حالی که چای کافئین دار به میزان آب آشامیدنی، یک آب رسان قوی نیست، اما باز هم یک انتخاب عالی به شمار می آید؛ زیرا چای می تواند از نظر طعم و ترکیب مواد یک گزینه متنوع باشد؛ بعلاوه این امکان را به شما می دهد که طعم های طبیعی مانند آبلیمو یا لیموترش، میوه یا ادویه هایی مانند دارچین و جوز هندی را به آن اضافه کنید، بدون اینکه در فواید تغذیه ای چای تغییری ایجاد گردد.
منبع: فرارو