مصرف مکمل برای پیشگیری از کرونا مفید است؟
به گزارش دانشنامه آریایی، رئیس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت درخصوص مصرف خودسرانه مکمل ها برای جلوگیری از ابتلا به کرونا توضیحاتی ارائه داد.
زهرا عبداللهی رئیس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفت وگو با خبرنگار با اشاره به مصرف خودسرانه مکمل اظهار کرد: متاسفانه بعضی از افراد اقدام به مصرف خودسرانه انواع مکمل های شیمیایی به منظور مبارزه و پیشگیری از بیماری کرونا می نمایند که این مسئله می تواند آسیب جدی به آن ها وارد کند.
او ادامه داد: براساس مستندات و شواهد علمی مصرف مکمل های ویتامین در پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا تاثیری ندارد و سازمان بهداشت جهانی نیز این مسئله را رد نموده است.
رئیس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت تاکید نمود: تبلیغاتی غیر واقعی در مورد ارتباط مستقیم مصرف مکمل های ویتامین c به خصوص برای مقابله با بیماری کرونا در فضای مجازی صورت گرفته است. بعضی از افراد در دام این گونه تبلیغات افتاده و دچار گرفتاری های مختلفی می شوند.
عبداللهی ادامه داد: مصرف بی رویه مکمل ها نه تنها باعث بهبود سیستم دفاعی بدن نمی گردد بلکه یکی از عوارض آن تضعیف سیستم ایمنی است و همین مسئله می تواند انسان را در برابر بیماری کرونا ضعیف کند. تغذیه سالم، مقوی و طبیعی می تواند سیستم دفاعی بدن را تقویت کند.
رئیس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اضافه کرد: در مکمل های شیمیایی املاح و مواد معدنی مورد احتیاج بدن وجود ندارد. برای تامین مواد مورد احتیاج بدن باید افراد یک برنامه غذایی سالم داشته باشند و در سبد غذایی روزانه از مصرف میوه و سبزیجات تازه غافل نشوند.
ریه چاق ها، بهترین میزبان ویروس کرونا!
عبداللهی تاکید نمود: برای پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا در درجه اول رعایت بهداشت فردی مهم است و افراد باید به طور مرتب دست های خود را با آب و صابون و مواد ضدعفونی نماینده شستشو دهند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان