چیکار کنیم که کوکو سبزی وا نره؟!
به گزارش دانشنامه آریایی، کوکو سبزی یک غذای ساده با وسیله های همواره در دسترس است که خیلی هم سریع آماده می گردد. ولی همین غذا با این همه حسن برای برخی افراد تبدیل به یک ترس و استرس شده است! چون وا رفتن کوکو همانا و فرقی با آش نداشتن آن هم همانا! البته نه به این شدت، ولی کوکو سبزی که وا برود کار خاصی نمی توان با آن کرد جز اینکه قاشق قاشق میل نمود!
با دانستن چند نکته ساده خیلی راحت کوکوی سفت و محکم بپزید!
چه کنیم که وا نرود؟!
اول: تقریبا بیشتر خانم ها از سبزی فریزری استفاده می نمایند. ضروری است که قبل از اقدام به تهیه، کوکو حتما از قبل اجازه بدهید یخ سبزی آب بگردد. همین یخ در کوکوی شما نقش مهمی برای وا رفتن ایفا می نماید!
دوم: کوکو است و تخم مرغش! پس حواس تان باشد در کوکویی که پایه اصلی آن هم سبزی است برای استفاده از تخم مرغ خساست به خرج ندهید.
سوم: مایه کوکو باید شل باشد و اگر سفت بود یعنی مقدار سبزی غالب است و باید تخم مرغ بیشتری اضافه کنید.
چهارم: حتما یک قاشق آرد سوخاری یا آرد گندم داخل مایه کوکو بریزید.
پنجم: اجازه بدهید روغن توی ماهیتابه خوب گرم گردد بعد مایه را به آن اضافه کنید. بعد از چند دقیقه در تابه را هم بگذارید تا کوکو مغز پخت بگردد.
منبع: راهنماتو
منبع: فرارو